Kedai cat dan ketuk body kereta terbaik Kuantan

Beberapa minggu lepas kereta saya terlibat kemalangan kecil. Bumper depan perlu tukar. Authorised service center (SC) pula nak caj berlebih-lebihan. Yang paling tak tahan, SC pun outsource ke kedai ketuk body kat sebelah. Kedai ni lah yang lebih untung agaknya.

Agen SC nak cat satu body RM3k++. Ya saya nak cat semua sebab dah banyak bercalar. Alang-alang nak cat, baik cat semua.

Cari punya cari, jumpa satu iklan di internet. Harga pun boleh tahan. Apa lagi, saya hanya order bumper dari SC, dan buat ketuk di Ah Chee Spray. Kos cat satu body tak sampai RM2k. Kualiti nampak sama macam original. Jimat ler sikit dari kena cekik darah.

Sesiapa nak cuba boleh ke Ah Chee Spray belakang Takaful Jalan Teluk Sisek. Lagi senang kalau buat u-turn bawah jambatan ke Tg. Lumpur dan sebelum masuk semula main road, ada simpang ke kiri.

Notes: Psss…gua tak dapat komisen…ni cerita-cerita sebab gua happy dapat jimat sikit. Tambahan pula Ah Chee ni nampak baik orangnya. Call pun boleh…0129874679…cakap member accord putih. Kalau lu try rasa tak cantik jangan marah pulak!

12. February 2013 by Basri MY
Categories: General | Leave a comment

Leave a Reply

Required fields are marked *