Terima kasih Amin Hamdi & Partners

Saya berterima kasih kepada firma guaman ini kerana telah membantu saya dalam urusan pindah milik sebuah rumah lelong. Pada saya perkhidmatan dari firma ini sangat baik, berikut yang dapat saya senaraikan:

1. Firma ada memberi updates tentang perjalanan kes.
2. Mereka juga ada berikan estimation time bila kes akan selesai.
3. Mereka laksanakan tugas dari A-Z, tak perlu campur tangan tuan badan.
4. Sikap profesional dan menghormati pelanggan dalam berurusan.
5. Mereka dapat menyelesaikan kes dalam tempoh waktu yang berpatutan.

Sebelum ini, kes saya diuruskan oleh sebuah firma lain, tak perlulah saya sebut namanya (makan masa lebih kurang 8 bulan tak selesai-selesai juga). Bila diserahkan kes ini kepada Amin Hamdi, dapat siap dalam tempoh 3 bulan, itu pun termasuk cuti raya.

Kredit harus diberikan kepada mereka yang layak, terima kasih..jika ada peluang saya akan melanggan perkhidmatan dari firma guaman ini lagi Insyallah.

Dear fellow Malaysians, if you like the content of this blog and thinking about to support me to continue writing good content, please consider to sign up for Takaful service from me. I am offering life & accidental coverage plans and medical card too. Kindly message me using the PM box on the sidebar (under profile picture). Thanks ;)

One thought on “Terima kasih Amin Hamdi & Partners

  • 10/12/2012 at 11:36 am
    Permalink

    Hebat benor firm ni yek… tak pernah lagi dengar… teringin jugak nk melanggan sekali sebab saya ingat nk beli rumah lelong jugak.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *