Webe Kuantan

Saya mendapati ramai pelawat yang membuat carian berkenaan Webe Kuantan.

Baiklah, jika anda mahukan testimonial, saya boleh katakan coverage webe di Kuantan cukup baik. Speed broadband di bandar Kuantan boleh mencecah 20Mbps. Ouh, jangan confuse 20Mbps sebagai kuota, dengan webe tiada kuota data. Anda tak perlu topup lagi, gunalah sebanyak mana pun. Penggunaan data saya kadang-kadang melebih 50Gb kerana saya akan streaming movie menggunakan Kodi jika ada mood menonton movie.

Tetapi jika anda mencari outlet webe di Kuantan, saya rasa pada waktu ini masih belum wujud. Untuk dapatkan sim card webe, anda boleh berurusan dengan pihak TM Point (Telekom) depan Padang MPK 2 dekat Masjid Negeri. Jika mahu lebih mudah, boleh subscribe secara online di www.webe.com.my. Untuk sebarang support, anda boleh login ke website dan mulakan chatting.

Setakat penggunaan saya selama beberapa bulan saya boleh berikan markah 9/10.

Dear fellow Malaysians, if you like the content of this blog and thinking about to support me to continue writing good content, please consider to sign up for Takaful service from me. I am offering life & accidental coverage plans and medical card too. Kindly message me using the PM box on the sidebar (under profile picture). Thanks ;)

One thought on “Webe Kuantan

  • 19/07/2018 at 4:34 pm
    Permalink

    mengenai payment bulanan, x brp jelas byran yg di bayar tsbt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *