Page Loader
Terdapat 21 soalan, sila jawab berdasarkan keadaan diri anda pada 1 minggu lepas & jangan memberi banyak masa pada satu-satu soalan.
  • Mula survey di sini
Share
Comments
  • Mood

    29/10/2019 at 11:03 am

    Tq.

    Reply

  • Abu

    20/10/2019 at 9:45 pm

    Reply

  • iskandar

    24/09/2019 at 12:11 pm

    saya sagt selesa dgn diri saya

    Reply

  • iskandar

    24/09/2019 at 12:10 pm

    terbaik

    Reply

  • oracodex

    06/09/2019 at 8:53 am

    bro..mintak source codes dass ni… email oracodex@gmail.com

    Reply

  • Noruliza binti Ayob

    13/08/2019 at 6:04 pm

    Good questions

    Reply

  • Siti Rodhiah

    13/08/2019 at 2:14 pm

    I’m ok

    Reply

  • nadya

    06/08/2019 at 11:10 am

    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sangat Teruk

    Reply

  • wani

    27/07/2019 at 1:06 pm

    sesungguhnya hidup ini sementara

    Reply

  • sury

    27/07/2019 at 12:58 pm

    stress dalam hidup

    Reply

  • noraini

    27/07/2019 at 10:48 am

    normal

    Reply

  • Solehah yusof

    25/07/2019 at 9:53 am

    Kemurungan: Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sederhana

    Reply

  • Mariatulkiptiah Md Zain

    24/07/2019 at 5:08 pm

    Kemurungan ringan
    Anxiety sederhana
    Stress normal
    Alhamdulillah wlu pun sy dlm chemothrapy session,sy boleh mengawal perasaan sy dgn adanya org2 sekeliling yg sentiasa memberi semangat..alhamdulillah

    Reply

  • Jumiati binti mahmuddin

    24/07/2019 at 4:57 pm

    Selalu berfikiran positive

    Reply

  • Ima

    24/07/2019 at 2:59 pm

    Saya ok

    Reply

  • Nisha

    22/07/2019 at 5:04 pm

    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sangat Teruk

    Reply

  • Abdul Hadi Karim

    15/07/2019 at 6:35 pm

    Good test

    Reply

  • rija

    07/07/2019 at 11:49 pm

    kemurungan : sangat teruk
    anzieti : teruk
    stress : sederhana

    perlu jumpa doktor??
    macam tak perlu sebab semuapun dari diri sendiri .

    Reply

  • Nursyarizah

    29/06/2019 at 9:23 am

    Keputusan
    Kemurungan:Sangat teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Teruk

    Adakah saya perlu jumpa doktor dengan keputusan ini

    Reply

  • Hani

    17/06/2019 at 7:30 pm

    Keputusan
    Kemurungan: Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sederhana

    Ap sy kena buat

    Reply

  • Nurul syuhada bt johari

    26/05/2019 at 12:11 pm

    Result normal

    Reply

    • Mahadir

      15/07/2019 at 9:46 pm

      Reply

  • Khairiati Kamaludin

    17/04/2019 at 3:08 pm

    Keputusan
    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sederhana

    Kenapa bila saya tgk keputusan ni sy ta rasa apa2… Rasa kosong… Tapi air mata saya bertakung

    Reply

  • Amir

    20/03/2019 at 3:11 pm

    Apakah rawatan untuk penyakit anxiety bagi Keputusan yang sangat teruk?

    Reply

    • Eidasyazlin

      31/03/2019 at 10:58 pm

      Kemurungan: sederhana
      Anzieti: sederhana
      Stress: ringan

      Ermmm… Still ok lagi.. coz selalu bile dlm keadaan yg giler2 stress akan ingat pesanan emak “bersabar dan ber istighfar ingat pada yg Maha Kuasa, mohon d berikan ketenangan..”

      Reply

      • Siti norhayati bt syed jaafar

        10/04/2019 at 2:50 pm

        Stress

        Reply

      • mohd hakim bin mohd rejab

        04/07/2019 at 5:58 am

        masalah rumahtngga…

        Reply

  • Amir

    20/03/2019 at 3:11 pm

    Apakah rawatan untuk penyakit anxiety bagi Keputusan yang sangat teruk

    Reply

  • moon

    16/03/2019 at 3:40 pm

    Kemurungan: Normal
    Anzieti: Sederhana
    Stress: Normal

    ok jer and anxiety tu hny jadi bila saya tgah bawak kereta..bahaya tu..mungkin practice boleh mmbntu..

    Reply

  • Farra

    08/03/2019 at 12:32 pm

    Hmm..okey..kne refer hospital, klau mcm ni..

    Reply

  • Sue

    01/03/2019 at 4:54 pm

    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Teruk

    Apa perlu saya buat? Saya juga kerap cederakan diri sendiri sampai meninggalkan kesan. Pernah nak bunuh diri. Selalu kata dah tak mahu hidup lagi.

    Reply

    • Yushra

      13/03/2019 at 7:03 pm

      Apa patut saya buat

      Reply

    • Maminora

      03/07/2019 at 11:42 pm

      Segera pergi ke klinik kesihatan terdekat, jumpa doc & bagitau pasal result ni. Nanti doc akan buat surat refer ke pakar psikiatri. Jangan risau, bole cerita semuanya kat doc tu. Nanti doc akan tentukan rawatan yg sesuai. Moga membantu

      Reply

  • Fashaaa

    24/02/2019 at 1:58 pm

    Kemurungan: sangat teruk
    Anzieti:sederhana
    Stress:sederhana

    Hm, oky

    Reply

  • Qaiyum

    20/02/2019 at 4:19 am

    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sederhana
    Patut ke jumpa doc ?

    Reply

    • phieya

      21/03/2019 at 7:17 pm

      yup.

      Reply

  • Ashuraardella

    12/02/2019 at 8:17 pm

    Saya kemurungan sangat teruk 🙂 perlu jumpa doc hospital?

    Reply

  • Rumpai

    11/02/2019 at 4:31 pm

    Keputusan
    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sangat Teruk

    Reply

  • Aaa

    07/02/2019 at 9:29 pm

    Untuk siapa yang result dass, depression tahap teruk, bawa hardcopy keputusan dass pergi klinik kesihatan. Nanti doktor akan check macam mana. Jangan datang hospital pulak.

    Reply

  • Maya

    24/01/2019 at 6:49 am

    Saya kematian bayi 6bln.saya lakukan proses ikat Dan xboleh beranak LG Lps 4x czer .czer last ni anak saya mnggal 5mnt lps lahir.mcm2 sy fikir..

    Reply

  • Azmye Asli

    20/01/2019 at 11:02 am

    Murung?hahaahahahaha..
    Mungkin juga la…

    Reply

  • Marry

    20/01/2019 at 8:06 am

    Result x brapa ok nampaknya

    Reply

  • Zaimah

    18/01/2019 at 10:44 pm

    Keputusan
    Kemurungan: Normal
    Anzieti: Ringan
    Stress: Normal

    Reply

  • Siti Khadijah

    26/12/2018 at 11:46 pm

    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sangat Teruk

    Reply

    • Che Tam

      28/02/2019 at 4:59 am

      Keputusan

      Kemurungan: Sangat Teruk

      Anzieti: Sangat Teruk

      Stress: Sangat Teruk

      Reply

  • Nur

    25/12/2018 at 10:41 pm

    Err patut ke pergi klinik @ hosp ?

    Reply

  • NurFatihah Yahya

    24/12/2018 at 12:59 pm

    Keputusan
    Kemurungan: Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Sederhana

    Sy sllu kne panic attack
    Should i refer to specialist?

    Reply

  • Syurgaygtaklayakkesyurga

    06/12/2018 at 4:58 pm

    Keputusan
    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sederhana
    Stress: Teruk

    Owhh… myyy.. patut la kepala dpt sakit menyucuk2.. hmmm

    Reply

  • panda

    01/12/2018 at 10:34 am

    kemurungan : normal
    anzieti : normal
    stress : normal
    fuh alhamdulillah semua normal

    Reply

  • Honey

    22/11/2018 at 3:31 pm

    Kemurungan: Teruk
    Anzieti: Sederhana
    Stress: Sederhana

    Should I refer to specialist…?

    Reply

    • jibsoting

      10/12/2018 at 8:25 pm

      yes…..

      Reply

  • Azrul Naim

    19/11/2018 at 5:12 am

    Kemurungan: Ringan
    Anzieti: Teruk
    Stress: Sederhana

    Result saya oke ker???

    Reply

  • Miss murung

    20/10/2018 at 11:06 am

    Keputusan
    Kemurungan: Sangat Teruk
    Anzieti: Sangat Teruk
    Stress: Teruk

    What should do?

    Reply

    • Basri MY

      26/10/2018 at 2:11 am

      Visit your doctor and talk about it.

      Reply

    • Farah

      19/11/2018 at 12:31 am

      Aku murung? Hahahah dh lama aku tahu sbb takda seorang pun hargai apa aku buat. Fuck my life hahahaha

      Reply

  • Siti kalthom bt tasirin

    08/08/2018 at 2:43 pm

    Smile 🙂

    Reply

  • nurul syuhaidah

    07/08/2018 at 4:50 pm

    bagaimana nak mengatasi masalah kemurungan saya

    Reply

    • Basri MY

      07/08/2018 at 8:15 pm

      Puan harus berjumpa doktor dan minta nasihat dari sana.

      Reply

    • Aneem

      27/05/2019 at 7:40 am

      Patutkah sy berjumpa doktor?
      Kemurungan: sederhana
      Anxiety:sangat teruk
      Stress:teruk

      Reply

  • syuha

    07/08/2018 at 4:26 pm

    saya kemurungan? hahaha

    Reply

  • syuha

    07/08/2018 at 4:21 pm

    hahaha

    Reply

  • NASIBAH TAN

    07/07/2018 at 8:23 am

    Sentiasa berfikiran positif

    Reply

  • Nurul

    07/07/2018 at 8:10 am

    Good

    Reply

    • nurul syuhaidah

      07/08/2018 at 4:40 pm

      bagaimana saya ingin mendapatkan rawatan seterusnya?

      Reply

      • Jannah

        29/10/2018 at 2:09 pm

        Keputusan sederhana perlu mendapatkan nasihat doktor juga?

        Reply

      • Hani

        17/06/2019 at 7:28 pm

        In

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Highlights
Recent Posts
Instagram Feed